Fiskeguide

Upplev Stockholms skärgård med oss som sportfiskeguider.

En guidad fisketur ger dig chansen att fånga drömgäddan eller havsöringen. Vi fiskar från Djurö till Sandhamn, Dalarö i söder och Furösund i norr och hela vägen in till Stockholm. Obs: Jag tar extra betalt för hämtning/lämning längre än 10 sjömil från Djurö.

Upplev havsfiske på ett nytt sätt tillsammans med en erfaren sportfiskeguide. Vi fiskar från en fullt utrustad 20 fots styrpulpetbåt med 150 hk fyrtaktare. Vi börjar dagen klockan 09:00 och slutar runt 15-16:00. Varje båt tar 4-5 gäster. Fiskeutrustning och flytvästar/flytoveraller tillhandahåller vi. En lättare lunch samt fika ingår på en härlig ö eller kobbe.

Anlita oss som din fiskeguide

Vill ni ha svensexa eller ska företaget ut på en företagsaktivitet? då kan vi ordna detta, jag samarbetar med Stockholms bästa fiskeguider så flera båtar är inget problem. Avdragsgillt för företagare och
en upplevelse i särklass. Fiska hela dagen och bli avsläppt på  Sandhamn för en middag med fiskekompisarna är ju ett exempel på en bra dag.

Priser: 6300:-/båt.  Heldagsguidning inkl. fika, lunch och utrustning. Max fyra personer per båt.

Övrigt enligt överenskommelse.
Jag tar även enstaka gäster för 1600:-/st. Det går även bra att köpa presentkort till nära och kära. Kontakta oss för bokning, tfn 073-684 26 36

Vi är medlemmar i SOF (Sveriges Organiserade Fiskeguider) och eftersom vi värnar om miljön åker vi i bränslesnåla fyrtaktsmotorer med lågt CO2-utsläpp. Motorerna är tystgående för att inte störa djurlivet. Vi utövar s.k. ”catch-and-release”, vi släpper alltså i princip alltid tillbaka den fisk vi fångar. Någon enstaka gång behåller vi fisken för tillagning i samband med fiskeguidning. Våra avtryck i naturen ska inte märkas.